Masterclass Reflectie op Eigen Werk

Je bent bezig met het uitwerken van een thema of een opdracht en vindt het belangrijk om daar feedback op te krijgen. Of je wilt een onderwerp vanuit je eigen persoonlijke invalshoek vorm geven en uitwerken in een serie foto’s.

Deze masterclass is interessant voor fotografen die hun eigen beeldtaal willen blijven ontwikkelen en regelmatig de voortgang van hun projecten willen bespreken.

Maarten van Schaik, die de masterclass begeleidt, is niet alleen een fotograaf met een boeiend oeuvre maar ook een enthousiast en bevlogen docent.  Zijn beeldende visie is veelzijdig en hij is thuis op veel terreinen van de fotografie. Onder zijn leiding leer je de autonome waarde van een beeld herkennen en ontdekken dat schoonheid overal te vinden is als je maar weet hoe je moet kijken.Maarten volgt in zijn lessen de individuele ontwikkeling van de deelnemende fotografen waardoor zijn aanpak steeds fris en vernieuwend blijft. Hij is dan ook de ideale fotograaf om deze bijzondere reflectiegroep te leiden.Donderdagavond, 6 lessen, eens in de 14 dagen


  • Docent: Maarten van Schaik
  • Data: 27 september, 11 oktober, 1, 15 en 29 november, 13 december
  • Tijd: 19:30-21:30 uur
  • 
Gestart, deelname niet meer mogelijk

Inschrijven voor deze masterclass per mail, of via het online inschrijfformulier is niet meer mogelijk

Foto’s: Maarten van Schaik

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties zijn gesloten.