Privé Coaching

Sinds kort biedt het ACF naast deelname aan fotoworkshops ook de mogelijkheid om je werk een-op-een te bespreken. Bob van den Berg die tot nu toe uitsluitend een aantal professionele fotografen begeleidde biedt dit nu ook breder aan.

Je wilt een deskundig oordeel over het portfolio dat je gemaakt hebt. Je wilt werk presenteren of publiceren en vraagt je af hoe je dat het best kunt aanpakken. Je hebt nieuw werk gemaakt en bent onzeker over de selectie, die je daaruit gemaakt hebt. Je wilt dat graag met iemand bespreken. Je zou graag fulltime of parttime aan de slag willen als commercieel fotograaf en wilt graag advies over de plannen die je daarvoor hebt ontwikkeld. Een paar voorbeelden van onderwerpen die meestal niet meer dan één gesprek van ruim een uur vragen.

Soms liggen de problemen complexer. Je hebt stapels werk in de kast of op je harde schijf. Wat wil je daar mee? Of een minder concreet voorbeeld. Je bent ontevreden over je fotografie en vraagt je af of je nog wel de juiste keuzes maakt. Of het geen tijd is samen met iemand die doelen te heroverwegen. Of gecompliceerder. Je fotografeert niet meer en het lukt je niet daar opnieuw greep op te krijgen. Je hebt behoefte aan iemand waarmee je kunt uitzoeken hoe de vork in de steel steekt. Vaak zijn er dan raakvlakken met je persoonlijke leven waarin het ook even niet op rolletjes loopt. Dit zijn voorbeelden van onderwerpen die meer tijd vragen dan een enkel gesprek. In een intakegesprek maakt Bob samen met jou een analyse en bekijkt hoeveel gesprekken gewenst dan wel noodzakelijk zijn.

Als je een afspraak wilt maken voor een coaching gesprek stuur dan via het ACF aan Bob van den Berg een mail waarin je kort uitlegt wie je bent en waarvoor je wilt afspreken (klik hier). Hij neemt dan per omgaande contact met je op.

Coaching sessies duren vijf kwartier en kosten €50,- (incl. 21% BTW). Maar als bij het afspreken van meerdere sessies de kosten je budget te boven gaan vinden we daarvoor vast wel een oplossing. Intakegesprekken zijn altijd gratis. Ook de eenmalige gesprekken zijn vooralsnog kosteloos. Bob van den Berg vindt het leuk om zijn kennis en ervaring op deze manier te delen

Bob van den Berg is oprichter en jarenlang directeur geweest van het ACF, het Amsterdams Centrum voor Fotografie (vóór 1994 was dit het eveneens door hem opgerichte Fotografencentrum De Moor).

In 2005 volgde hij een driejarige coaching opleiding, is gediplomeerd MBC coach, tentoonstellingsmaker, coördineert de laatste activiteiten van het ACF, begeleidt en coacht een aantal professionele fotografen

foto van Tapir: Volker Seding – portretfoto: Deen van Meer

Reacties zijn gesloten.