Workshops

De website van het ACF fungeert  als platform waarop fotoworkshops en masterclasses worden aangeboden waarvan het ACF de kwaliteit garandeert.  Eenzelfde hoge kwaliteit als men door de jaren heen van het ACF gewend is geweest. Het ACF organiseert niet langer zelf het workshop programma. 

We richten ons daarbij op cursussen en workshops die worden begeleid door docenten, die zelf als beroepsfotograaf werken en het leuk en belangrijk vinden om hun kennis en ervaring te delen. Voor het ACF is dat altijd een belangrijk uitgangspunt geweest. Het aanbod is nu nog beperkt, maar het is de bedoeling dat het uitgroeit tot een platform met een divers aanbod van hoogwaardige fotocursussen en workshops.

Als je aan een workshop of masterclass wilt deelnemen schrijf je dan in via het inschrijfformulier. Wij sturen die door. De verdere afwikkeling wordt verzorgd door de fotograaf of instelling die de workshop of masterclass organiseert. Zij nemen na inschrijving contact met je op.

foto’s: Jocelyne Moreau

NAJAAR 2019

Klik op de workshop titels voor meer informatie

Er wordt gewerkt met kleine groepen.  Dat betekent dat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Tijdens de workshops krijg je opdrachten die je in eigen tijd moet uitvoeren.

 Veelgestelde vragen over de workshops.

foto: Satijn Panyigay

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties zijn gesloten.