Workshops

Het ACF biedt ook dit voorjaar weer een klein maar mooi workshop programma van hoge kwaliteit. Begeleid door docenten die zelf als beroepsfotograaf werken en het leuk en belangrijk vinden om hun kennis en ervaring te delen. Veelal beeldbepalende fotografen waarvan het werk regelmatig geëxposeerd en gepubliceerd wordt. Zie voor verdere informatie hun websites.

Naast een basisworkshop om beter te leren fotograferen start er in maart een portretworkshop voor zowel beginnende als meer gevorderde portretfotografen, een thematische documentaire workshop (info volgt later) en een bijzondere workshop met als inspiratiebron de autonome fotografie van Popel Coumou. Ervaren fotografen die hun beeldtaal willen blijven ontwikkelen en regelmatig de voortgang van hun projecten willen bespreken kunnen deelnemen aan de masterclass.

Foto: Karijn Kakebeeke

NAJAAR 2016

Het ACF werkt met kleine groepen. Een workshop telt minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers. Dat betekent dat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Tijdens de workshops krijg je opdrachten die je in eigen tijd moet uitvoeren.

De workshops worden gegeven in de bespreekruimte van het ACF op de begane grond van Bethaniënstraat 11, het vroegere hoofdgebouw van het ACF, waar Bob van den Berg die het workshopprogramma organiseert tegenwoordig zelf woont.

 Veelgestelde vragen over de workshops.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties zijn gesloten.