Wat is jouw verhaal?

Deze workshop is perfect voor jou als je naar verdieping zoekt, als je vanuit ‘los zand’ meer in series wilt gaan werken, als je niet goed weet wat voor onderwerpen je moet kiezen of als je vast zit in een project waar je met niemand écht over kunt praten en waar je graag hulp bij zou hebben.

Wat definieert jou, wat wil jij vertellen? Wat is de kern van jouw werk en hoe breng jij dit over? Hoe onderscheid jij je en hoe krijg je een duidelijke lijn en eigen handschrift in je werk? Kortom: Wat is jouw verhaal? 

We komen 4 zaterdagmiddagen met maximaal 6 deelnemers bij elkaar in mijn studio in Utrecht. Ik beloof je eerlijke meningen, verschillende visies, huiswerk, veel voorbeelden, nieuwe inzichten en natuurlijk veel plezier. Daarnaast kan ik je ook op technisch gebied helpen waar nodig (de basiskennis over je eigen keus in camera is in principe genoeg). Het fotograferen doe je vooral in de tijd tussen onze afspraken door en samen bespreken wij je proces en hoe je weer verder kan.

Bij de prijs inbegrepen: een coachingsgesprek via telefoon/Skype na de cursus voor resterende vragen en natuurlijk koffie en thee. Mijn studio op de Europalaan in Utrecht is goed bereikbaar met OV en je kunt gratis parkeren voor de deur.

‘I feel very strongly that every artist has one central story to tell, the struggle is to tell and retell that story over and over again in a visual form, and try to challenge that story. But at the core that story remains te same. It’s like the defining story of who you are.’

Dankzij deze quote van fotograaf Gregory Crewdson werd ik mij bewust van mijn eigen ‘defining story’ en dat elke artiest er een heeft. Zo geven de ruimtes van No Room for Light (2014) eenzelfde gevoel weer als dat ik met bovenstaand zelfportret uit mijn afstudeerproject The Color of Coal (2010) wilde laten zien. Ook mijn lopende project Melankólia behandelt dezelfde thematiek. Beeldtaal, stijl en nuances ontwikkelen zich, maar in de kern blijft het verhaal hetzelfde.
Voor mij is mijn werk een dagelijkse therapie en wordt een groot deel van mijn persoonlijkheid vertegenwoordigd in mijn fotografie. Omdat dat voor mij zo duidelijk is en ik zo persoonlijk werk, ik er open over kan vertellen en weet hoe fijn het is gedachtegangen te delen en feedback te krijgen, doe ik dit in deze workshop ook graag met een groep gecommitteerde anderen.

Zaterdagmiddag, 4 lessen

  • Docent: Satijn Panyigay 
  • Data: 5 januari, 2 februari, 2 en 30 maart 2019 Deelname niet meer mogelijk Een extra workshop start mogelijk later dit voorjaar.
  • Tijd: 13.00-16.30 uur
  • 
Kosten: € 345,- (incl. 21% BTW)

Inschrijven voor deze workshop kan per mail, of via het online inschrijfformulier.

Foto: Satijn Panyigay

Reacties zijn gesloten.