Een avond met Bob v/d Berg

5 April 20:00 uur:  over foto’s, fotografen en de fotografie

Op dit moment hangt in het ACF een selectie uit de fotoverzameling van Bob van den Berg, vanaf 1993 tot 2005 als directeur verantwoordelijk voor de programmering van het ACF en sinds die tijd nog steeds daar direct bij betrokken. In de tentoonstelling hangt werk dat in de periode van 1993 tot nu in het ACF werd geëxposeerd en dat hij aankocht dan wel cadeau kreeg van de exposerende fotografen. Daarmee is de verzameling tevens een weerspiegeling van 20 jaar ACF.

Van verschillende kanten werd Bob gevraagd om een rondleiding door de tentoonstelling te geven en te vertellen over de foto’s die er hangen, over de fotografen die ze gemaakt hebben en over de ontwikkelingen in de fotografie in de periode die de tentoonstelling beslaat.

Hij doet dat op vrijdag 5 april om acht uur ’s avonds. De toegang is gratis. Wel moet je als je komt je van te voren opgeven, zodat we weten op hoeveel mensen we moeten rekenen. Stuur een email naar info@acf-web.nl.

De tentoonstelling “Met dank aan” is op dit moment alleen nog maar op afspraak te bekijken. Bel om een afspraak te maken naar 06-51604711 of stuur een email naar het ACF.

Collectie Bob v/d Berg

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbrief, Presentaties. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.